2012-02-19
男友賣弄神秘的揀左呢個地方同我食飯~~~本身男友揀左安排坐出面,感覺氣氛會好D~~但職員話擔心坐出面,會冇咩人得閒招呼,所以就提議坐入面如果到時唔中意再安排坐番出面...所以為左方便都揀左入面坐~我地被安排坐BAR 枱,雖然可以睇到師傅烹調食物, 同埋可以第一時間食到熱辣辣的食物~但有得選擇的話,我都係中意坐番面對面坐的枱子,感覺好似比並排而坐好D~~我地揀左個2人SET~~~本人失策,唔記得影MENU =.=甜螺好味~~刺身GEH吞拿魚好食~帶子鮮甜,海膽都OK~~起碼冇腥味燒姑姑,入口一D都唔乾,仲有JUICE的~最LIKE 燒蘆筍..好好味~~唔會乾爭爭,新鮮多汁麵豉湯~~唔錯天婦羅~~~普通.冇咩特別和牛~~講真,唔覺得有咩特別..而且好似燒得有小小過左火位,但又未至於鞋GEH~~ 龍蝦~~真係啖啖肉,正~~~烏冬~~~彈牙,唔錯~~~炒飯~~都OK食哂以上個D男友都話好飽, 食唔落~~點知到個布甸黎左~~佢竟然食得哂,仲話想食多一杯囉~~HAHAASERVICE方面就有D唔滿意~~~因為上菜速度較慢, 比我地遲黎的都有得食~我男友多番催速,效果都冇咩大改善,希望上菜速度可以改
甜螺好味~~ 刺身GEH吞拿魚好食~帶子鮮甜,海膽都OK~~起碼冇腥味 燒姑姑,入口一D都唔乾,仲有JUICE的~ 最LIKE 燒蘆筍..好好味~~唔會乾爭爭,新鮮多汁
麵豉湯~~唔錯
天婦羅~~~普通.冇咩特別 和牛~~講真,唔覺得有咩特別..而且好似燒得有小小過左火位,但又未至於鞋GEH~~ 龍蝦~~真係啖啖肉,正~~~ 烏冬~~~彈牙,唔錯~~~
炒飯~~都OK 食哂以上個D男友都話好飽, 食唔落~~
點知到個布甸黎左~~佢竟然食得哂,仲話想食多一杯囉~~HAHAA SERVICE方面就有D唔滿意~~~因為上菜速度較慢, 比我地遲黎的都有得食~我男友多番催速,效果都冇咩大改善
,希望上菜速度可以改善一下~