2019-06-23 4448 views
今日約左屋企人預祝父親節,所以book左觀塘創紀之城一期既好彩海鮮酒家食晚飯,因為一早book左既關係而唔使等位。好彩海鮮酒家之前都食過,但觀塘呢間今次第一次食,叫左唔少野食,但每次都係食完先醒起唔記得影相😂😂今次叫左蟹,鮑魚,乳鴿,牛肋骨,炸蠔... Etc極力推介個牛肋骨,味道一流,真係入口就溶,必食推介。反而乳鴿就較為失色,唔太熱,唔太入味。另外,可能好多人都預祝父親節,所以待應姐姐唔係好夠,但服務態度都唔錯,最後仲送左糖水比我地食。值得一提,其實晚飯有免費泊車,但記得八達通拍卡之後再拎飛,如果無飛係無得free parking!!!
牛肋骨,鮑魚,蟹 乳鴿
2019-06-15