2024-04-29
🥐🥐☕️☕️:由扶手電梯上黎感覺唔似係西九入面,上到去感覺都唔似cafe🤣有小小以為係啲大堂等lift 咁~環境係超級寧靜,可能係平日加上新開張關係所以都無客係到😉🫰由於到訪當日天氣唔好,所以無陽光而且好大風如果想坐outdoor的話要注意一下喔💓✨French Butter Croissant $30真的十分之普通🥲而且翻焗之後其實唔算好脆身🥲牛油味的確係好重好香,不過味道就真係同cp 值唔成正比😅 ✨Hot Cappuccino $45雖然咖啡到咗我都影咗一陣相,不過我慣性咖啡一黎到就會摸下個溫度,已經係暖既狀態😉到我真係影完相個下其實已經凍哂,咖啡味好淡,用既咖啡豆都唔算好靚,個奶同咖啡係分開咁,大家好似互不相識咁🤣落到枱咖啡同奶已經分層咗咁🥱✨坦白講其實幾失望,估唔到由酒店品牌經營嘅Coffee shop質素係咁樣😅😅價錢雖則定價唔算好貴,但係唔算平,理應質素要有翻咁上下,附近會有更多更好嘅選擇😌如果唔係今次見佢新開,而且室外嗰度好想去影吓相,我應該會去翻平時去開既coffee shop😂
環境係超級寧靜,可能係平日加上新開張關係所以都無客係到😉
🫰
由於到訪當日天氣唔好,所以無陽光而且好大風
如果想坐outdoor的話要注意一下喔💓
✨French Butter Croissant $30