2020-12-09 855 views
大坑呢個位,cafe林立,好密集,呢間無位就去個間,真係好方便不過我地就一早鎖定左呢間,所以就入左去先. 下次可以試第二間.因為真係好多選擇.$78 Classic pancake有三大塊pancake,新鮮水果,自家制雪糕,配楓糖漿及忌廉班戟入面係好鬆軟個種,唔係實的的. 質感幾好.雪糕自家制,唔係好食得出咩味,但唔太甜. 幾好$118 House All day.都算係我食過咁多all day頭三名!佢既配答係我好鍾意既配答,如果唔係友人要食肉,我會叫veggie all day,應該更合我口味.因為我無食腸仔及煙肉.呢個all day菜量好多,好新鮮. 比較健康既酸種麵包烘烤後配上新鮮壓爛既牛油果蓉.完美!!炒蛋同埋大啡茹亦很不錯.mint iced mocha.咖啡味欠奉,薄荷味亦都唔覺.反而好重奶味.一般般.Latte with almond milk.愈來愈多coffee shop可以轉almond milk,好開心.因為卡路里可以減好多之餘仲可以享受到latte滋味.

$78 Classic pancake
班戟入面係好鬆軟個種,唔係實的的. 質感幾好.
雪糕自家制,唔係好食得出咩味,但唔太甜. 幾好

$118 House All day.
都算係我食過咁多all day頭三名!
因為我無食腸仔及煙肉.
炒蛋同埋大啡茹亦很不錯.

mint iced mocha.
咖啡味欠奉,薄荷味亦都唔覺.
反而好重奶味.一般般.

Latte with almond milk.
2020-12-06