2010-11-23 103 views
101118 星期四 | 今晚又要上課,沒有太多時間,就打算求其買個包填飽個肚便算,每次經過Panash,都見到有不少人幫襯,所以捨棄港鐵站內的麵包餅店,走來看看有甚麼包包好吃,唔,好失望,可能期望太大吧,全店走了一圈,實在都看不到那個包包可以引起我的食慾,而價錢又比一般的麵包餅店如美心、聖安娜貴些,實在有點買不落手,但既然來到,就買了個豬扒脆薯包 ($8.5)試試喇,諗住有肉可以飽肚D吧,不過食落口,豬扒乾身無晒肉汁,好似食豬肉乾咁,麵包也開始硬身,要一啖包、一啖水才能嚥下,脆薯當然又不脆啦,相信個包整咗擺喺度太耐、風乾了,希望這只是個個別情況吧。
2010-11-18
TakeAway