2023-06-17 28 views
位於黃大仙一間風格幾特別既新加坡菜餐廳👀✨餐廳室外可以好Chill飲下酒🍻室內就溫馨style可以食下小菜🍴🍲🍛🥗仲有海洋系列既背景佈置🐋🦈🐟🐬🌊⚜️Dinner set 二人餐⚜️ $288🐓海南雞(半只)擺盤有心思,砌返隻雞型出嚟,青瓜砌到好似對翼咁,雞肉皮薄,肉質鮮嫩,點埋醬汁食都唔錯🥚瑤柱三色蒸水蛋有瑤柱同蔥花舖面加豉油淋面,仲有一粒粒皮蛋起入面,家常小菜既風味,雞蛋都幾滑溜🥬馬拉盞通菜通菜綠油油,馬拉盞炒埋一齊咸香美味,送飯一流🍚套餐配白飯/油飯油飯略帶微微薑味都幾好食🍡甜品:斑斕水晶球面頭有椰絲,食落軟糯香甜,淡淡斑斕味🍊凍桔仔話梅水 $33酸酸地好開胃,飲落好fresh既感覺🥥黑糖寒天椰汁冰 $36椰子味好濃郁,比較偏甜,好似食緊椰子糖咁,黑糖寒天好有咬口💰含加一服務費

⚜️Dinner set 二人餐⚜️ $288

🐓海南雞(半只)

🥚瑤柱三色蒸水蛋

🥬馬拉盞通菜
通菜綠油油,馬拉盞炒埋一齊咸香美味,送飯一流

🍚套餐配白飯/油飯
油飯略帶微微薑味都幾好食

🍡甜品:斑斕水晶球
面頭有椰絲,食落軟糯香甜,淡淡斑斕味

🍊凍桔仔話梅水 $33
酸酸地好開胃,飲落好fresh既感覺

🥥黑糖寒天椰汁冰 $36
椰子味好濃郁,比較偏甜,好似食緊椰子糖咁,黑糖寒天好有咬口

💰含加一服務費
海南雞