2K
2023-06-24 49 views
風味鴛鴦烤魚人生充滿矛盾🤣 閨蜜同我明明唔食得好辣 當我哋知道有新推出嘅魔鬼烤魚 決定嚟挑戰一下-🐟鴛鴦烤魚 金波羅酸辣味/魔鬼地獄味 $368江團魚肥大肉厚 兩種風味都要試‼️ 地獄汁混合魔鬼辣椒🌶️同辣椒干 趁湯滾飲咗兩啖 即時嘴唇👄發麻 口腔㷫烚烚 然後再同味蕾轉channel 將啖啖魚肉配鮮菠蘿粒同金湯 清鮮味中和口腔辣度 果然係一念天堂😇一念地獄😈-🍹 藕遇熱情鳳梨 $48/杯凍飲唔少得😉 解辣解膩兼解渴 金橘檸檬🍋可樂味好夠氣 百香果菠蘿🍍味清爽醒胃 每杯有1.3公升🥹 一定夠喉-🥓雪花肥牛卷 $88打邊爐點少得牛肉😍 肥牛卷肉地嫩滑 有油脂甘香 吸收湯汁精華 零舍滋味-🍡墨魚三色滑 $58/半份墨魚滑爽口彈牙 三種顏色代表三種材料三種味道 一啖食勻南瓜🎃波菜🌱原味🐙 -🍱九宮格 $188配菜成七十幾種 配搭千變萬化 都幾神吓😉 選擇困難嘅我哋 要咗招牌「咕嚕咕嚕元氣九宮格」 辣嘅甜嘅 瓜類肉類 樣樣一啲 最欣賞冰鎮話梅涼瓜 同埋一口牛舌
風味鴛鴦烤魚
🐟鴛鴦烤魚