2012-04-16 42 views
店鋪外貌^^今日天朗氣清,心情好靚,所以專登同女朋友搭車去食個tea^^去到後好在唔使等位,店內爆滿,店員安排我們坐在門口位置.最初怕門口隔離係馬路,怕多塵,但由於馬路很少車,所以都ok,不知是否星期6的關係^^好在今日天氣唔係好熱,有點微風感覺好relax^^卡邦尼意粉我的餐先來,先咬一口麵包,很鬆軟,加上有少許蜜糖,真係好好味!!!然後再食意粉,一點都不油膩,而且意粉既口感剛剛好,不會過硬或過軟^^我覺得最細心係有個奇異果,因為可以有fresh既感覺^^脆辣雞三文治女朋友既脆辣雞都很不錯,佢入面既醬好好味,可以中和脆雞既油,真係配合得好好^^店員是日本人,很有禮貌,服務態度好好,很親切^^整體所有野都好好^^我們一定會再來,這是我的第一篇食評,各位多多指教^^
店鋪外貌^^
好在今日天氣唔係好熱,有點微風感覺好relax^^
卡邦尼意粉
脆辣雞三文治

這是我的第一篇食評,各位多多指教^^

2012-04-14
$90 (Tea)
  • 丹麥麵包