2014-12-11
約左響新加坡番黎既朋友仔整頭髮整頭之前就試下之前好多人提過既Angelina前幾日我地就book左枱, 大概中午入座由於book左既關係, 完全唔使等位我地叫左一個煙三文魚意粉, 一個馳名hot chocolate同埋一個Millefeuille à la vanille Bourbon為左等我個friend, 個意粉都擺左一陣少不免凍左但d意粉唔會淋, 呢樣抵讚另外上面果一塊係芝士脆脆黎, 咸咸地幾香口火箭菜亦都幾新鮮大家都評過N次既hot chocolate可能已經抱住會好濃好甜既expectation黎飲落又覺得還好但真係唔好一個人飲...同friend share會好d同埋如果你嫌太濃, 加d cream會好好多其實如果出面天寒地凍, 飲番杯咁既chocolate應該會好正~另外呢個Millefeuille à la vanille Bourbon絕對有驚喜輕輕地甜, d cream好滑有vanilla香味, 又唔膩推介!
整頭之前就試下之前好多人提過既Angelina
前幾日我地就book左枱, 大概中午入座
由於book左既關係, 完全唔使等位
為左等我個friend, 個意粉都擺左一陣
少不免凍左
但d意粉唔會淋, 呢樣抵讚
另外上面果一塊係芝士脆脆黎, 咸咸地幾香口
火箭菜亦都幾新鮮
可能已經抱住會好濃好甜既expectation黎
飲落又覺得還好
但真係唔好一個人飲...同friend share會好d
同埋如果你嫌太濃, 加d cream會好好多
絕對有驚喜
推介!
Other Info. :
題外話, 食飯期間我地隔離兩個闊太係咁討論自己d細路要入邊間國際學校,
跟住又keep住響度晒自己幾有錢...真係有d掃興