2024-10-31 162 views
📌旺角之前已經聽過麻辣風雲,可惜我食吾到辣,而今次得悉佢改名轉形做大排檔,就黎到旺角試下佢 一 風雲排檔 @fengwanrestaurant🐏古法枝竹羊腩煲 $238羊腩啖啖肉,有羊肉香味,配料枝竹、冬茹都燘得好入味,仲有爽脆既馬蹄😋👍🏻👍🏻🌟臘味炒飯 $70炒飯炒得夠乾身,食得出臘味香😋👍🏻👍🏻🍞炸饅頭 $38造型打卡一流,饅頭炸到金黃,外脆內軟,點埋煉奶食 正丫😋👍🏻👍🏻🌟荔枝蝦球 $78造型好特別,非常適合打卡,外皮炸得酥脆,口感彈牙,食得出蝦肉鮮味😋👍🏻👍🏻📍風雲排檔地址:旺角彌敦道628號瓊華中心10樓#旺角 #風雲排檔 #羊腩煲 #炸饅頭 #撐小店 #旺角揾食 #平民食堂 #平民美食 #臘味炒飯 #荔枝蝦球 #枝竹羊腩煲 #星星帶你食 #古法枝竹羊腩煲 #其實有好多小店需要大家支持🙌🏻
📌旺角

🐏古法枝竹羊腩煲 $238

🌟臘味炒飯 $70
炒飯炒得夠乾身,食得出臘味香😋👍🏻👍🏻

🍞炸饅頭 $38

🌟荔枝蝦球 $78