2019-11-16
哇,呢間餐廳都好特別下,用飛機做主題,香港得一間?出面做左一面飛機牆,入到去最入面有兩張枱係飛機位,模擬飛機嘅座位同埋飛機嘅窗口,再加上食物套餐改名為經濟餐至頭等餐,好鬼得意盞鬼,但放心,食物質數唔似飛機餐嘅😂當日仲有一家人去幫小朋友慶生,餐廳好有心落足咀頭氹到成家人都好開心。.提提大家窗邊位得兩個(四人枱),想座建議預先bk位。.上面呢個係特選商務艙晚餐,有四杯飲品包括細細杯嘅welcome drink同餐飲,前菜,湯,主菜同甜品各兩客,份量都足夠一男一女食飽。.推介之選擇:😚飛魚子鮑魚沙律.😚香煎鵝肝多士伴無花果雖然鵝肝的確好好食,但因為鵝肝做法太過殘忍,一般我都唔食同唔建議人食,但今次前菜係三選一,本身唔中意parma ham, 所以唯有揀佢, 當破列食一次啦🤣好好食呀~ 但都係個句盡量唔好食啦🤣🤣🤣 .😚花膠蟹肉龍蝦湯好蟹花膠架呢😍😍.😚香煎北海道帶子配黑松露意大利飯呢個risotto真係整得好好食😍帶子半熟狀態,入口好juicy, 黑松露同忌廉汁味道好濃郁,再加上米飯嘅texture係有啲硬度,咬開會散散地,煮到岩岩好,非常揸讚👍👍👍
提提大家窗邊位得兩個(四人枱),想座建議預先bk位。
推介之選擇:
😚飛魚子鮑魚沙律