2012-06-15 80 views
其實經過好多次...見到有一種懷舊餐廳感覺..所以成日都想試.因為我都好鍾意呢種懷舊餐廳.不過呢間真係無下次!一到餐廳, 見到仲有好多大台, 但係個女經理話只係得返電梯口旁邊張台, 其他全部都訂咗. 其實真係唔想坐, 因為間電梯一開一關的熱風都幾熱..算啦有可能真係訂咗..!! 不過食咗差唔多2個鍾都無人坐!! 有位又唔卑人坐, 又唔係旺我叫咗個番茄燴牛舌飯跟個白湯. 個湯太淡, 唔飲都得, 又無味.茄燴牛舌飯 : 一般啦...唔可以話難食..因為都係得茄汁酸, 但係d牛舌真係太薄, 好似有6 片. 個套餐都要件$88.朋友食咗三文魚拼牛柳..都係一般..係牛柳好d. 食物真係好一般, 不過有一樣嘢真係唔可以接受, d食物囉到出嚟, 全部都係唔夠熱..三文魚拼牛柳有d薯仔...不過係凍. 價錢感覺都係貴, 呢個價錢再多小小可以去太X館到食都得( 因為佢要每人都叫一樣嘢, MENU上又無提到)呢D真係倚老賣老嘅餐廳.

我叫咗個番茄燴牛舌飯跟個白湯. 個湯太淡, 唔飲都得
, 又無味.

朋友食咗三文魚拼牛柳..都係一般..係牛柳好d.

呢D真係倚老賣老嘅餐廳.

2012-06-12