2023-11-21 176 views
星期日經過,同家人黎食早餐,見呢間店未試過入去食下。點知我哋點既早餐,兩份都等左30分鐘以上,忍無可忍催完,服務員先走去力一份出黎,另一份睇完又睇,見我q哂手望住佢,走過黎話仲整緊!呢一刻,將心比己,點會吾嬲?我話等左半個鐘仲要等?請店員同我取消份餐,佢走開左,另一邊因為家人份早餐黎左,我局住等佢食埋先走得。點知佢地5分鐘後上埋我個早餐,well! 我其實成肚火已經吾想食,夾硬送埋過黎,呢間店真好野,我都無打算同佢嘈,唯有谷住條氣食。只系覺得呢間鋪頭,一份早餐都$48-$108,仲有加一收費,以呢個價錢,俾啲咁既服務,值得好好檢討一下。
星期日經過,同家人黎食早餐,見呢間店未試過入去食下。