今日和太太往尖沙咀美麗華商場Pizza Maru食韓式pizza和炸雞, 我們甜辣秘製炸雞, 蒜香蕃茄蟹肉意粉和韓國烤肉pizza。甜辣秘製炸雞我們點了6隻, 炸得炸得香脆, 入口有胡椒香味, 雞肉肉質鮮嫩, 甜辣醬汁食落開胃, 感覺惹味;蒜香蕃茄蟹肉意粉蕃茄汁食落開胃, 意粉爽口, 火箭菜和蔥花帶出意粉的豐富口感, 軟殼蟹炸得金黃香脆, 食落醒胃;最後韓國烤肉pizza我們點了9吋, 餅底是蕃茄餅底, 食落好開胃,pizza材料有韓式燒牛肉, 火腿、磨菇、芝士、洋蔥、黃椒和紅椒, 韓式燒牛肉肉質鮮甜, 火腿食落惹味、磨菇、洋蔥、黃椒和紅椒食落爽口, 最後芝士味道香濃, 整份韓國烤肉pizza材料豐富, 口感十足。餐廳座位寬敞,食物美味, 份量十足, 炸雞和pizza食落惹味, 口感大滿足,我和太太食了一頓好味韓國炸雞和pizza。
蒜香蕃茄蟹肉意粉
韓國烤肉pizza
甜辣秘製炸雞
2019-03-16
$209 (Dinner)