2010-02-05 48 views
$38呀! 呢個價錢響第二度已經可以食到一份晚餐, 但我只係來到食件pancake... 如果係好食抵食都算, 可惜連呢點都做唔到.先講份量真係嘩嘩聲, 少到丫 丁點雪糕加細細件cheese cake, 少少cream同細細件香蕉, 夾夾埋埋都唔大份, pancake皮包起來都只係佔頂部一角, 下面大部份pancake係乜都冇!至於味道亦唔係好, 雪糕係普通貨式, cheese cake質感差又唔香.$38我相信大部份係落入鋪租, 人工材料都係少之又少... 不過而家行行都係咁, 個個都係為地產佬打工, 唉, 香港地再係咁樣遲早玩完!

先講份量真係嘩嘩聲, 少到丫

差, 唔抵食
有單有據
2010-02-04
$38 (Other)
有單有據