2019-07-05 49 views
一試韓國大熱芝士熱狗店《阿里郎 》專登早啲去諗住少啲人,點知去到好好彩無乜人🤣 果然早起的鳥兒有熱狗吃🌭🌭 貪心既我見到咁大條,都死唔蝕咁叫左2款嚟試。-☆ 水牛芝士拉絲熱狗棒 HKD$32外層係炸過既粉漿,感覺有少少似食緊麵包。而入面係超級拉絲既水牛芝士,但芝士唔係幾夠咸,建議落啲其他醬汁會好食啲~ 仲以為哩款入面有腸仔,點知無有少許失望😒😕-☆ 墨汁芝士熱狗棒 HKD$34見佢賣相幾得意扮墨魚🐙,所以俾佢吸引左買左… 上半部係墨汁麵團同芝士,下半部先係扮墨魚鬚既開花腸仔,腸仔份量得太少,唔係幾夠喉。-總括嚟講,味道不過不失,但食完有少少膩同飽,個人都係鍾意食有腸仔既熱狗多啲😅😄
一試韓國大熱芝士熱狗店《阿里郎 》
☆ 水牛芝士拉絲熱狗棒 HKD$32
水牛芝士拉絲熱狗棒

水牛芝士拉絲熱狗棒

☆ 墨汁芝士熱狗棒 HKD$34
墨汁芝士熱狗棒

2019-06-30
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$33 (Lunch)