2023-06-08
之前機場封左關,有唔少食肆都閂左門,依家開番關正常運作番多左好多選擇但我都係中意幫襯呢間拉麵舖🍜因為最幸福既事係落機食翻碗暖笠笠既拉麵🌶️而呢間出面都有分店,不過係機場食係別有一番風味。🐒叉燒炸雞拉麵💰$88+$8加辣今次嗌左叉燒同炸雞2款一齊既拉麵🍗一碗就嘆哂2款招牌配料🥓另外因為我中意食辣所以都嗌埋加辣,咁就可以試埋個地獄湯底,滿足哂我對拉麵既要求俾佢粒炸雞嚇親😂勁大粒又厚肉,而叉燒就正常,入味之餘都肥瘦適中🐷一個女仔食都非常足夠另外枱面都有檸檬水提供🍋如果唔想買野飲既都唔怕口渴,職員既服務態度好好👩💼面對住唔少外國客都十分耐心👍🏼十分欣賞店員。如果係飛之前都可以考慮下食埋個拉麵先入禁區,暖暖個胃就可以上飛機舒服咁訓教啦✈️
。
🐒叉燒炸雞拉麵💰$88+$8加辣
俾佢粒炸雞嚇親😂勁大粒又厚肉, 而叉燒就正常,入味之餘都肥瘦適中🐷 一個女仔食都非常足夠
。