2019-04-20
第一次 食下午茶 order左之後 就去向職員問問訂蛋糕是否入會做member有折呢?因上網睇到入會才有折 當時職員回答 沒有任何折扣優惠 我唯有落order訂蛋糕而且直接先付蛋糕錢 跟住又回位食丅 食完 埋單職員比張coupon我話下次買蛋糕有九折 我即時問佢 那可以用作剛才蛋糕訂單上嗎?點解剛才問有冇折職員又話冇 明明職員幫我落完下午茶order 我再去訂蛋糕 既然埋單會有coupon點解唔一早講第二次 都係下午茶 兩個人去 叫一個餐pancake連一杯咖啡 我哋見到蛋糕櫥窗上有一個Menu是淨飲品 我個位好狹窄好迫 好困難和小心奕奕旁邊枱有人食用中嘅餐桌才行到入去坐下 我問職員有冇出面個飲品Menu 佢竟然話冇 我話我好迫出唔到去睇 咁唯有叫坐㚈出嘅朋友用電話影低俾我睇下有乜嘢飲 跟著叫咗杯薑汁咖啡$45 食飽埋單杯薑啡是$55 我哋問職員 佢地話嗰個$45係外賣價 走的時候望下出面個memu是有寫外賣價的 問題在於佢冇Menu俾我細心哋睇清楚 而我又出吾到去睇 冇服務 而且未有提供堂食飲品餐牌 又冇職員提醒 又中伏 真係不會再光臨此店了