2024-03-25 332 views
首先我是第一次幫襯,唔知原來要點左餐先可以内進,喺門口打算入去坐低先 慢慢睇已經被擋住要先點餐,ok咁咪看看有乜嘢食啦,點解點餐好似打沖鋒咁快,餐牌都未望清楚,都唔知自點左乜入去坐低左,麵到啦!原來其中一個麵有少少辣粉,咁咪叫侍應麻煩2碗麵調轉,點知換來回答是”D辣粉唔辣㗎wor,加上哈一聲冷笑!”超級差的態度都算啦!跟住侍應好粗老咁問我哋食過未,我哋答未,跟住位侍應小姐就諗口王咁介紹啲配料及醬油啦!但係全個講解過程,阿侍應小姐都係側住面一倫嘴咁講,唔係對住個客人,我哋坐喺位跟本聽唔到佢講乜!😡😡😡😡😡😡😡介紹麫的食法給客人,本意是希望客人可以了解品嚐到這個麵的特色,咁樣介紹法,咁冇heart,不如唔好講冇咁谷氣!😡😡😡😡😡😡😡咁樣嘅服務態度,超級趕客,就算食到飛也沒有用!更何況也不是太出色,也是一般般質素,不會再有下次!

超級差的態度