(Non-member)
2005-07-25 19 views
我同我男朋友好鍾意去尖沙咀的大盛, 食物質素又唔錯, 又咁平o既價錢食到d咁o既野,真係覺得好抵食, 仲有介紹咩朋友去試, 個feedback都好好,所以上星期因貪近o既關係就諗住帶男朋友o既屋企人黎試下新蒲崗呢間明明訂左8:15pm, 我地7:55pm已經去到, 同門口個哥哥登記左, 轉頭等到8:10pm, 問佢仲有幾多張, 先發覺佢未有同我地登記(訂左檯都要跟到達餐廳先後而排), 咁都算喇, 如是者咪等囉, 因尖沙咀都係咁, 訂左都係要等, 係原來佢7:30pmo既訂檯係overbook 得好緊要, 要等o個批客入哂下一批先可以有檯, 有人投訴點解可以overbook得咁緊要都仲接訂檯, 個哥哥一句話唔係我接我唔知..咁就算, 間野一眼見哂有幾多位, 有咩可能可以接咁多訂檯, 如果明知日日都係咁, 索性不設訂檯啦!好喇, overbook都唔緊要, 最火就係個哥哥都唔係跟次序安排,俾d人話佢2句, 佢就安排人入, 即係唔惡都唔駛旨意有得食,佢俾人話得多, 就成日入左去幫手, 都唔知識唔識做帶位! 冇人睇個門口, 岩岩有人走, 有2個客居然可以自己入去坐低, d人都照serve, 真

明明訂左8:15pm, 我地7:55pm已經去到, 同門口個哥哥登記左, 轉頭等到8:10pm, 問佢仲有幾多張, 先發覺佢未有同我地登記(訂左檯都要跟到達餐廳先後而排), 咁都算喇, 如是者咪等囉, 因尖沙咀都係咁, 訂左都係要等, 係原來佢7:30pmo既訂檯係overbook 得好緊要, 要等o個批客入哂下一批先可以有檯, 有人投訴點解可以overbook得咁緊要都仲接訂檯, 個哥哥一句話唔係我接我唔知..咁就算, 間野一眼見哂有幾多位, 有咩可能可以接咁多訂檯, 如果明知日日都係咁, 索性不設訂檯啦!好喇, overbook都唔緊要, 最火就係個哥哥都唔係跟次序安排,俾d人話佢2句, 佢就安排人入, 即係唔惡都唔駛旨意有得食,佢俾人話得多, 就成日入左去幫手, 都唔知識唔識做帶位! 冇人睇個門口, 岩岩有人走, 有2個客居然可以自己入去坐低, d人都照serve, 真係離譜!!

話過唔會再去呢間毫無秩序的餐廳!!d野更抵食都冇用, 建議老闆好好培訓一下佢前線o既員工