2011-08-10
林記點心,之前係個頭番學成日都食。先講環境,因為係街市,所以個地下好濕,個感覺好唔衛生。食得最多係鵪鶉蛋燒賣同四寶雞札。鵪鶉蛋燒賣,7蚊一碟,其實真係OK,可能係因為小妹好鍾意食鵪鶉蛋啦。不過細粒左小小,豬肉餡有時食落去個口感會D怪,可能係因為蒸得太耐。四寶雞札,有蟹柳、雞柳、芋頭、火腿。咬落去都幾有質感架,可惜腐竹食落去有點乾,不過雞札食林記點心黎講已經算好好架啦。仲有食過蝦餃,不過只係食過一次。我覺得MAMA地,因為個皮太厚,咬落去好似好多粉咁。粒蝦又細粒,可能係因為成本問題啦。唔知係佢不嬲係咁定係我食個次特別差啦蟹黃燒賣都有食過,都唔錯,不過都係乾左小小,可能都係蒸得太耐啦之後要講下D服務態度啦真係火都黎埋你唔係堂食GE話佢簡直唔當你係客架 冷淡到死又"妙"咀"妙"舌,而家我外賣姐,都係你個客黎架MA裝完入外賣袋之後仲要丟比你,大佬我有比錢架仲有叫佢落鼓油仲要講幾次仲要加得個幾滴,驚死我食哂佢D鼓油咁整體黎講食物都叫OK GE,但係大家如果要食我會推介堂食,但係外賣就真係唔好啦
先講環境,因為係街市,所以個地下好濕,個感覺好唔衛生。
食得最多係鵪鶉蛋燒賣同四寶雞札。
四寶雞札,有蟹柳、雞柳、芋頭、火腿。
仲有食過蝦餃,不過只係食過一次。
唔知係佢不嬲係咁定係我食個次特別差啦
之後要講下D服務態度啦
真係火都黎埋
你唔係堂食GE話佢簡直唔當你係客架
裝完入外賣袋之後仲要丟比你,大佬我有比錢架