2011-05-12 19 views
平時好小寫食評,D 店舖食完唔再補襯就是,人地都係搵食,但呢次實在食得太火滾,6299 同埋姑拉,老公都叫我要上網劣評,仲催左我幾次.不過為免再有受害人,都係要寫呢間店之前未補襯過,寫食評覺得好似唔錯,所以WEEKEND 去左食,食完一肚火,只可以講呢間食食物普通,但係SERVICE 只可以以"垃圾"2字形容第一輪叫食物都OK 既,因為之前試過任食叫得太多關係,我地第一輪只係叫左小小點知到第2輪叫野,就出事個男WAITER唔係好想幫我地落單甘,寫左幾樣就轉身走,我地要叫返佢返黎,個樣仲黑哂面,好似欠左佢甘,佢張ORDER 單無講明,但係我地6個人, 每樣ORDER既食物,無論ORDER幾多件,都係得6件,order 意粉,飯個d,我地成6個人,但無論order幾多碟都係得一碟!!!!!!!!但6個人一碟!!!佢既一碟係得幾咪份量,仲要隔成十幾二十分鐘先黎一樣,叫個湯,坐低order ,其實佢都係畢,到我地埋單先黎,成個食飯過程就係不停催單,鄰座有d 頂唔順走左,我覺得比左錢無理由唔食飽走,我地7點等到9點幾,係甘催,每次催佢就上小小...我地見佢樓上同旁邊仲有好多枱,坐哂人,根本佢地就
點知到第2輪叫野,就出事
佢既一碟係得幾咪份量,仲要隔成十幾二十分鐘先黎一樣,叫個湯,坐低order ,其實佢都係畢,到我地埋單先黎,成個食飯過程就係不停催單,鄰座有d 頂唔順走左,我覺得比左錢無理由唔食飽走,我地7點等到9點幾,係甘催,每次催佢就上小小...我地見佢樓上同旁邊仲有好多枱,坐哂人,根本佢地就做唔切,講真如果唔捨得比人食,就唔好人做任食,任食得又唔上足食物比人,唔知係唔係佢預唔足食物定係本身就甘唔老實,同欺騙無咩分別,埋單成千幾蚊,我覺得好唔抵,一蚊貼士都唔比佢,我甘大個女食野好小一蚊貼士都唔比人,但呢間野我覺得實在太差!

我想佢除左小家唔上足食物外,另一個原因令佢service甘差係因為食物太細碟,店家本意係好,樣樣細細碟,等客人可以試多幾樣食物,如果2個人食就OK, 人一多好似我地6個成人,得個一碟只有幾口份量的野,佢又唔比人要多幾碟,甘點飽,同埋因為每碟份量細,甘ORDER既數量自然多,以致廚房同埋待應疲於奔命,甘咪食物同埋服務既QUALITY 都唔掂!!!!

如果大家睇完我編食評唔信仲想去試下,建議大家可以在店舖門口觀察下先入去,服務員黑臉,仲有店內的枱上小見食物,大部分食客都係得個等字!!!
2011-05-01
$200 (Dinner)
  • 無!