2012-05-13 106 views
我地兩人叫左3樣野, 一杯大奶茶, 豬扒出前一丁, 紅腸旦福麵! ! 先黎左豬扒一丁, 個侍應係我地張單由22蚊改24蚊話豬扒出丁係24蚊,都無咩野, 但個麵一食落去係福麵味道而唔係出丁,梗係同佢理論啦!!比錯野仲咩仲要加番我錢!! 跟住黎埋個福麵之後先知有分別,但跟手就4-5個侍應黎一齊睇仲大聲夾惡話果碗係丁麵唔係福麵!!完全覺得係我地扼佢個2蚊囉仲要個煮麵師傅都出埋黎講個一丁麵同福麵係一齊煮所以係福麵味,係咪一齊煮關我鬼事咩....我只想食到一個丁麵味道嘅丁麵同一個福麵啫 我地都係2碗麵黎到先知道2碗麵底有分別, 但2碗食落去都係福麵味粉囉,原來分別在一碗福麵味道但出丁麵!!!豬扒黎到仲要得2舊大骨,得一截仔有肉食.已經火到黎,!!!!!!!!!!!!! 好啦食完埋單果位收銀得3個數啫 ($13+$24+$17 ), 仲要計鬼死咁耐.....原來佢懷疑緊我地仲扼埋佢隻蛋, 事原係我分左半隻蛋比我另一半, 當時佢地黎圍觀時見到我2碗麵都有蛋!!!咁都得!!!真係彩佢都傻,轉身走人!! 唔會再去呢間野!!原本一個早餐食完火氣十足!! 呢間野原本已經食左十幾廿年,係舊式粥粉麵檔,以前係食

仲要個煮麵師傅都出埋黎講個一丁麵同福麵係一齊煮所以係福麵味
真係彩佢都傻,轉身走人!! 唔會再去呢間野!!

原本一個早餐食完火氣十足!!
呢間野原本已經食左十幾廿年,係舊式粥粉麵檔,以前係食完計碟埋單, 到剛剛今次去先改左寫單已經遲啦仲要收銀果個都唔信寫單果個咁改黎仲咩丫!!
2012-05-12
$29 (Breakfast)