2010-08-04
估唔到lunch buffet都有生蠔, 仲有龍蝦仔, 青口同埋凍蝦!! 所有凍海鮮都好鮮甜仲有濃烈海水味, 如果唔受得既可能會覺得好鹹.沙律一般, 自製凱撒沙律夠新鮮爽甜, 但點解無粟米粒既?! (可能正宗凱撒沙律根本係無粟米既, 只係我一廂情願既諗法jei!) 又估唔到頭盤有鴨肝醬, 用黎"查"麵包食, 一流!!! 我忍唔住食左四件, 哈哈~ 仲有美味既parma ham不過唔包哈蜜瓜 (要自己去生果部自己"畢"), 好處係岩哂我呢啲對哈蜜瓜有敏感但又鍾意食parma ham既人囉, 哈哈~至於熱盤都有好多選擇, 由焗蔬菜至雞鴨魚豬牛羊都有, 我比較欣賞羊肉同埋即蒸鮮魚, 燒牛肉都ok, 但有部份熱盤就過鹹例如: 焗三文魚件同埋炸龍蝦餅, 希望酒店可以留意下.而甜品每款都好精緻, 細細件最岩一啖一件, 食多幾款都唔會好漏, 雪糕係H記既仲有waffle cone添, 好好味呀!!講完食物就梗係講埋service啦, 我俾8個讚! 我見到每位員工都笑容滿面, 收碟好快手, good 呀! 差啲唔記得講, 如果英文名之中有"L'eclipse"其中一個英文字母都可以有75折
講完食物就梗係講埋service啦, 我俾8個讚! 我見到每位員工都笑容滿面, 收碟好快手, good 呀! 差啲唔記得講, 如果英文名之中有"L'eclipse"其中一個英文字母都可以有75折ga!