2019-08-29 2123 views
一眾同事午市出黎食火鍋放題,揀左食美國特上牛肉餐,加埋coupon同積分等優惠,人均一百蚊左右,價錢真係好抵,哈哈,可以瘋狂食牛肉!由於有成十個人,訂左枱都要等一陣,咁一有位即刻爭取時間拎飲品同其他食品。飲品有汽水機同熱水,拎左杯提子味汽水,激甜...湯底要左甜豉油,個人覺得佢同牛肉火鍋最夾。等左成十五分鐘先有湯底到,即刻掉啲蔬菜落去啦。豬肉同雞肉,豬幾滑喎,好味,雞件就一般般啦,好厚好難熟。牛肉非常薄切,基本上一淥即熟,無牛味…呢個級數嘅牛真係好一般,豬肉仲好食啲。食左十幾碟牛後個湯底,哈哈,油到咁敢再淥菜食了。隻碟太大隻,而張枱又好細,搞到勁迫好難放野。午市一個鐘真係好趕,但全班人陪你一齊瘋狂食牛又真係好開心,有下次嘅。

飲品有汽水機同熱水,拎左杯提子味汽水,激甜...
豬肉同雞肉,豬幾滑喎,好味,雞件就一般般啦,好厚好難熟。
食左十幾碟牛後個湯底,哈哈,油到咁敢再淥菜食了。

2019-06-15
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)