琴日book 左6點半去食晚飯火鍋一到步就被告知餐廳qr code 落單system 壞左咁我地就問餐廳拎menu 啦餐廳話冇menu 叫我地down 佢地個app 睇menu跟住全台人一齊拎手機出黎search 極都搵唔到個app點知原來係冇上架apple store曬晒大家d 時間跟住餐廳就叫我地自己上呢個openrice 既圖片度睇食物相黎落單我地已經呆左有幾個人話想走但又叫左紅酒最後搞到7 點半左右先有野食湯底黎左15分鍾後發現仲未滾先發現原來個爐都係越既,要即時換一路食都有其他客嬲左係房出黎嘈食食下 竟然有個疑似老闆娘黎sell 我地食刺身(因為最好賺)試問一下,咁既用餐體驗,你會唔會仲有心去sell d 客食貴野? 一句親口道歉都冇,更加唔好話送野食,比個額外折頭你,一d 都唔識做,全部人都食得唔愉快仲要埋黎sell 野,我當你system 壞左控制唔到;餐廳冇預備實體menu 控制唔到;app store search 唔到個app 控制唔到;個爐壞左控制唔到。 點serve 人你控制到啦掛?仲過黎sell 刺身???總括黎講 食物水平係中上 但每個人食左$800, 所以
琴日book 左6點半去食晚飯火鍋
有幾個人話想走
但又叫左紅酒
最後搞到7 點半左右先有野食
湯底黎左15分鍾後發現仲未滾
先發現原來個爐都係越既,要即時換
一路食都有其他客嬲左係房出黎嘈
總括黎講 食物水平係中上 但每個人食左$800, 所以cp 值唔高 冷氣唔係幾夠
呢個價位已經算係貴價火鍋,我寧願比$300去食牛大人仲開心