2023-05-27 28 views
雖然已經開咗關一段時間,但小編仲未有機會到日本☹️ 唯有去食日本🇯🇵嘢慰藉一下心靈😇 呢間人氣餐廳一直都好想試,果然冇令人失望😍 超高質嘅丼飯同剌身😍 鍾意食日本嘢嘅朋友一定要試🍣🤍😍🤍鮪世海鮮丼隨餐附上 味噌湯、沙律、同埋蒸蛋人氣產品之一⭐️ 有十幾款刺身係入面,有齊魚生片同貝類,up 得出都有😂 無唸過見到海膽、鮑魚、連吞拿魚蓉都有真係好驚喜哈哈哈🥰 岩曬三心兩意既小編👍🏻 刺身好新鮮都好厚切~小編同朋友叫左一個丼飯share岩岩好,仲可以留肚食其他添😋鮪世刺身盛 隨餐附上 味噌湯、沙律、同埋蒸蛋好多人叫的鮪世刺身盛,推薦!🤩有下面幾款刺身:特大赤海蝦日本帆立貝三文魚金目鯛油甘魚立魚大本鮪魚腩有六款刺身,每款兩件,岩曬朋友仔之間share啦☺️ 其中拖羅冇根入口即融,最滿足一定係食呢個😍 幸福嘅感覺🤍🖤 仲有赤海蝦都啖啖肉好彈牙爽口,其他魚類都無令人失望,溫度適中,好新鮮 🥰當然唔少得d卷物啦😋叫左芝芒芒蟹卷同彩虹趣味蝦卷🍣 一客有三舊,唔多唔少岩岩好😛 芝芒芒蟹卷即是芒果x芝士x軟殼蟹🦀️ 小編未見過咁嘅配搭覺得好新奇!見到面頭好大片既芒果已經好吸引了😋 不過略嫌軟殼蟹份量比較少唔係好咬

鮪世海鮮丼
隨餐附上 味噌湯、沙律、同埋蒸蛋

鮪世刺身
隨餐附上 味噌湯、沙律、同埋蒸蛋
好多人叫的鮪世刺身盛,推薦!🤩
有下面幾款刺身
立魚
大本鮪魚腩

當然唔少得d卷物啦😋

芝芒芒蟹卷
即是芒果x芝士x軟殼蟹🦀️ 小編未見過咁嘅配搭覺得好新奇!見到面頭好大片既芒果已經好吸引了😋 不過略嫌軟殼蟹份量比較少唔係好咬到😕

彩虹趣味蝦卷
小編每次食卷物都必叫的蝦卷~😋 見佢相片賣相幾好睇就叫左嚟試,入面係 炸蝦x芝士x青瓜🥒 想講佢哋嘅芝士真係好濃郁,而同其他料又出奇地夾😂

小編覺得呢間真係可以encore㗎,簡單至蒸蛋沙律🥗呢啲餐前小食都好高質喂,更加唔使講所有刺身壽司都好新鮮😍
餐廳喺旺角鬧市區,地點方便📍價錢唔係好貴所以性價比好高!800蚊兩個人都飽唒啦😎 不過如果晚市黎真係要book定位先因為去到七點已座無虛席了💩