2019-05-06 202 views
最近睇到廣告東海堂新出了母親節蛋糕,賣相超吸引於是訂了-個同母親提早慶祝-下(其實自己想食,嘻嘻)!而且有早鳥優惠$199.80,好抵哦!初時都怕廣告相片會否與實物不符,後尾看到真身後可以放下心頭大石了首先賣相好似-盒放滿了粉色鮮花盒般面頭有4粒大草莓,旁邊有大量可愛手工粉色唧花,還有幾粒珍珠色系的珍珠襯托,感覺好高貴呀賣相100分味道方面,蛋糕口感鬆軟,中間夾住水果,有草莓,芒果及原粒藍莓全個蛋糕不會有太多cream, 食完不太膩,啱哂不喜歡食cream的我,而且甜度適中!珍珠係用朱古力整,不是糖霜整成,不會硬到唔食得牛油忌廉唧花食落好香滑,不會油到gel住個口這個蛋糕屋企人都十分滿意真係性價比高!
最近睇到廣告東海堂新出了母親節蛋糕,賣相超吸引

首先賣相好似-盒放滿了粉色鮮花盒般
賣相100分

珍珠係用朱古力整,不是糖霜整成,不會硬到唔食得

牛油忌廉唧花食落好香滑,不會油到gel住個口

這個蛋糕屋企人都十分滿意
真係性價比高!