2011-11-14 14 views
呢間咁既酒樓!以前都算幾好,今次去食真係食到火都嚟埋。上菜已經超慢,到啲餸上枱仲唔係熱,都算!有個咩鬼西檸鴨定雞,啲肉乾爭爭!茶廳餐啲客飯仲好過佢多多聲,都算!條魚都唔知乜鬼魚,無魚味,又係唔熱,唔知蒸魚條魚擺咗幾耐先攞嚟上抬!到最後個雪菜肉絲米粉,竟然係無渴既,好似乾檬咁!把鬼火我問個WAITRESS,你個係乾檬定係湯粉,佢話係因為啲粉索哂啲湯喎,咁即係點?擺到明係整好咗好耐都無人攞嚟先比啲粉索啫!仲要一句唔好意思都冇!我見係好多舊同學係到,我廢事鬧佢,夾硬忍咗呢啖氣!但我話過我以後、以後、以後,都唔會再去幫襯呢間咁既嘢!又貴、又唔好食、又無禮貌、服務又差,上菜又慢!PS:其實埋單都唔係算平嗰隻!一圍都成三千蚊!
呢間咁既酒樓!以前都算幾好,今次去食真係食到火都嚟埋。
上菜已經超慢,到啲餸上枱仲唔係熱,都算!
PS:其實埋單都唔係算平嗰隻!一圍都成三千蚊!
2011-11-10
Waiting Time
00 Minutes (Dine In)
$260 (Dinner)
Celebration
Anniversary
  • 完全無!如果想吃雪菜肉絲乾檬就去啦!