2021-10-24
平日傍晚兩個人嚟咗尼度食扒餐 諗住普通通通食一餐 點知食物質素同服務令人好失望首先我哋一坐低個男侍應插住隻手落兩杯水大大聲放落枱(我哋呆咗呆)然之後嗌咗一個百搭扒餐$102 (雞扒加鑊仔牛柳扒)塊牛扒十分咸食咗一半已經擺唔到入口見到個賣相都冇乜胃口男友叫咗個「美國肉眼扒」餐, 五成熟, 嚟到係咁嘅樣同個男侍應反映: 「尼塊係肉眼扒?我哋嗌咗medium喎。」個男侍應串串貢咁覆幫你煎過塊咯,之後一路走一路話尼塊咪肉眼如果唔係之後有另一位行埋嚟offer我哋可以轉第二樣,我哋一定當面投訴平時我自己出去食飯都會盡量唔食剩嘢, 但尼間真係食唔落口兼無晒mood最後服務態度好差個男侍應全程西口西面, 同佢反映塊肉眼牛扒唔係五成好硬就西返我哋轉頭, 仲企埋一面望過嚟好唔服咁畀我哋感覺好似係有得你咁平就食啦,唔休做咁結論: 打開門做生意建議態度好少少, 啲嘢食起碼放得入口先上客人枱面🙏🙏 我真係寧願你收貴少少
首先我哋一坐低個男 侍應插住隻手落兩杯水大大聲放落枱(我哋呆咗呆)然之後嗌咗一個百搭扒餐$102 (雞扒加鑊仔牛柳扒)
塊牛扒十分咸食咗一半已經擺唔到入口
見到個賣相都冇乜胃口