2018-08-02 17 views
原本想食對面既老字號 點知今日休息 再望下周圍見到有西餐食 仲要lunch set 七十幾蚊 有湯 有飲品👍🏻咁一於試下 可能過左lunch time 唔多人我要左lunch set 鱈魚子蛋黃醬意粉 仲有南瓜粟米湯 如果夠熱的話 一定更加好飲!凍檸茶大大杯 唔洗加錢Lunch set加$10要蒜蓉包 同老公share 蒜蓉夠哂多 法包無平時食咁硬鱈魚子蛋黃意粉$78 都幾大碟 夠哂味 不過除左d蝦之外就無咩咬口 如果有少少洋蔥等等既配料應該無咁悶 😜不過而家都一樣好味👍🏻老公就散嗌 要左鵝肝芝士軟殼蟹漢堡 聽個名都覺得誇張!鵝肝絕對唔細舊 軟殼蟹都出哂汁 一食滴到周圍都係😂仲有長長薯條🍟唔係碎濕濕 而且係即炸 讚👍🏻對於呢餐晏 我地好滿意

仲有長長薯條🍟唔係碎濕濕 而且係即炸 讚👍🏻

對於呢餐晏 我地好滿意
2018-07-26
$150 (Lunch)