最近都放工都唔知食咩好, 知道呢頭開左間粥底火鍋好似幾正, 我自己本身又鐘意食粥, 咁我就唔放過試下睇下咩環境啦.入到去啲裝修都幾地道香港特色, 好多風景城市相睇一黎到坐底無幾耐即刻有竹蔗矛根同小食同埋一陣煲粥用既食材俾我地, 快手快腳唔錯好快手就俾左燉湯我, 花膠雞, 幾入味同埋應該無味精, 點解無得無限添飲?最緊要係套餐包左!!好多餐揀, 我唔洗諗一定係叫蟹餐, 附送埋海鮮拼盤都幾豐富粥底黎啦!蟹好鮮甜, 應該係臨上盤先被斬死蟶子鮮甜無沙好鬼正煮埋隻靚鮑, 對於佢活生生被煮有啲唔好意思, 唯有盡情享受你補返數!蜆大大粒, 鮮甜唔洗多講米粥駕到!!!我自己就大火狂煲, 配合埋海鮮鮮味融入左, 真係唔識形容, 第一次食咁鮮又唔腥既粥, 坊間粥店一定食唔到食到飽飽, 又是滿心滿足的一晚

入到去啲裝修都幾地道香港特色, 好多風景城市相睇

最緊要係套餐包左!!

好多餐揀, 我唔洗諗一定係叫蟹餐, 附送埋海鮮拼盤都幾豐富

粥底黎啦!

蟹好鮮甜, 應該係臨上盤先被斬死

蟶子鮮甜無沙好鬼正

蜆大大粒, 鮮甜唔洗多講

米粥駕到!!!

食到飽飽, 又是滿心滿足的一晚
2019-10-23
$300 (Dinner)