2017-09-17 1546 views
今日朋友想食素食,本想帶佢去試新式素菜,但佢好似想試舊式料理多點,所以決定這間。今次點了三個素菜:這三個素菜都算熱門。其實有想過要套餐,但套餐一點都唔吸引,還比較貴,所以決定散叫。芋頭魚剛炸好,很香口、很脆,當然都超熱氣。素曼魚一直係本人至愛,這次炸得很平均,唔會好似上次光顧一樣散曬,但味道唔夠濃,曼魚汁唔夠多、只是感到食一大堆腐皮,這個希望會改善。最後那個滷味拼盤,本人覺得非常差,一點都唔入味,其實滷味最緊要就係個汁,一點味道都無,真係無意思,我地因爲只有兩位,所以只叫兩個白飯就算,沒有試炒飯和炒麵,不過這樣簡單一餐都很開心。職員態度尚可,可能因為當日工作量唔算大。
今次點了三個素菜:
芋頭魚
細滷味拼盤

這三個素菜都算熱門。
職員態度尚可,可能因為當日工作量唔算大。
2017-09-05