2022-08-25 35 views
前幾日喺Cwb買完野 又怕嚟緊會落雨濕濕 所以就嗱嗱臨買個外賣返屋企做晚餐算聽朝俾我經過見到呢間又平又幾吸引嘅新burger店 於是就買咗返去試吓🙈舖頭專做外賣 而且都有好多款式揀由burger去到手搖飲品都有得揀!而且佢地個包裝仲好貼心 有啲散熱位 咁就唔怕個外賣拎到返去會林晒🫶🏻今次我就是佢哋嘅芝士牛肉漢堡配吉列蠔•熱溶芝士和牛堡🍔•-漢堡嘅份量都幾大 而且拎到返去都冇影響食物嘅質素而入邊嘅漢堡肉質彈牙 而且都做到好juice 唔會乾爭爭👍🏻加上入邊仲配有肉醬 成個口感好豐富!另外吉列蠔就炸得相當酥脆 但咬落入面嘅蠔就好肥美😆•特濃朱古力脆脆🧋•-最後配埋杯手搖就係Perfect ending啦!呢杯朱古力嘅味道同個名一樣好濃郁! 而且配埋少少Oreo碎 仲多一重口感👍🏻

舖頭專做外賣 而且都有好多款式揀

由burger去到手搖飲品都有得揀!

今次我就是佢哋嘅芝士牛肉漢堡配吉列蠔

•熱溶芝士和牛堡🍔•
漢堡嘅份量都幾大 而且拎到返去都冇影響食物嘅質素

加上入邊仲配有肉醬 成個口感好豐富!
另外吉列蠔就炸得相當酥脆 但咬落入面嘅蠔就好肥美😆

•特濃朱古力脆脆🧋•
最後配埋杯手搖就係Perfect ending啦!

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner