2023-11-15 579 views
琴日叫左叉燒切雞飯, d叉燒係瘦肉,又乾又柴,仲要薄同少肉,得4片。雞都係得4件,隻雞已經好瘦冇乜肉,仲要係雞胸,又少又柴。本身打算唔再幫襯,但發現佢叉燒ge調味幾好,覺得可能係我琴日遲左去得返冇甘靚ge 貨。所以今日決定幫襯多次今日叫叉燒飯。叉燒厚好多同多d。總共6塊。調味係幾好,係甜甜地ge蜜汁叉燒。我今日已經特登望下佢有冇靚叉燒先入去。佢今日個盤上面有好多半肥瘦ge靚叉燒。結果原來佢將d靚ge叉燒切曬畀買成條叉燒ge客,叉燒飯ge叉燒全部都係瘦肉😠如果你係吾想做散買可以吾做,但甘大細超令我覺得好sad身為一個社畜,我只係想lunchtime可以食一個好食ge叉燒飯。。。。如果冇乜必要我都吾想再幫襯尼間。。。

TakeAway