食品如炸雞脾,大多數係凍既,米粉又好似糊仔咁。而且價格亦唔便宜。中湯味精多,西湯有一大片油浮面。奶茶苦澀,檸檬茶苦到飲唔到。最過分是職員態度惡劣,其中一個早上收銀經常大聲說話,根本整間餐廳都聽到她的話,又經常離開收銀處,要客人等她回來叫餐。另外,下午該位收銀,聲稱2:30後不再炒麵和飯,要求我叫下午茶餐。其實都冇問題,但當我坐著吃了一半,其中一位熟客叫了炒牛河,裏面師父還說:「好,我炒俾你」該位熟客給了40元。當我吃完,我向收銀說:「你剛才不是說你們2:30後不再炒麵和飯嗎?」收銀答我:「師父話炒既,唔關我事。」(眼都唔望下)我話:「咁我唔係客……」我都未講完佢面露惡相,就大聲答我:「佢唔係客,咁得未呀?」1)如果佢唔係客,點解你收佢$40?   姐係揀客做,人地成日俾惠康印花你個收銀,你就做俾人?2)好,就假設佢唔係客,係咪唔做我地生意先,姐係有客都唔做啦。咁我都冇野好講,總之再咁落去,我覺得唔會再有人幫襯你lor

中湯味精多,西湯有一大片油浮面

奶茶苦澀,檸檬茶苦到飲唔到。

當我吃完,

我向收銀說:「你剛才不是說你們2:30後不再炒麵和飯嗎?」
收銀答我:「師父話炒既,唔關我事。」(眼都唔望下)
我話:「咁我唔係客……」我都未講完
佢面露惡相,就大聲答我:「佢唔係客,咁得未呀?」

咁我都冇野好講,總之再咁落去,我覺得唔會再有人幫襯你lor

2014-03-07
$40 (Tea)