2022-02-03 372 views
本來沒有想過寫這編食評所以連套餐嘅餐湯都無影相兩個人分別叫了套餐(1個加餐湯+38,1個叫了荔枝玫瑰疏打+48)我自己叫了橄欖油煎比目魚柳配味噌野菜汁,自己唔大食,有時出去食百幾蚊個餐太多肉我會好飽,所以今次決定叫魚($148)當食物放在眼前,頓時被份量似前菜感覺的主菜嚇了一跳!說好的魚柳用魚小塊來形容比較恰當,口感OK滑的,但加小小鹽同胡椒粉會好味一點!吃完了前菜(其實係主菜)當然唔飽!禮貌地問了朋友她也不飽,於是再叫了一客烤露絲美麗雞翼,都唔算飽!不過已經唔想再留係再叫食物,服務員的態度也不是十分好!總括:每人200幾食唔飽這個價錢有很多其他選擇
本來沒有想過寫這編食評所以連套餐嘅餐湯都無影相
總括:每人200幾食唔飽