難得平日有時間可以同狗狗出街行下 就去左新城市廣場個新既寵物公園同佢放電而家仲可以借寵物車同我一齊坐餐廳食都得👍🏻一期一樓既開放式餐廳都有少數位可以俾寵物同我哋一齊坐 我哋最後揀左三星台菜 食返啖牛肉麵想念下台灣都好我哋入座時段係2:30後 有下午茶餐嗌 入座後用QR code下單就可以 疫情底下更衛生輕盈下午茶套餐牛肉麵+凍茉香綠茶 $57 包加一服務費牛肉夠入味夠冧 湯底較清淡 唔係充滿油脂既類型 不過都幾甜下😹刀削麵質感唔錯有咬口 唔係令人驚艷既牛肉麵 不過尚算不錯茉香綠茶可選擇少甜少冰 算是較輕盈既飲品鹽酥雞扒魯肉飯+桂花烏龍 $64 包加一雞扒份量好大 茶餐黎講份量好多 入口脆炸 又唔會話得炸粉食唔到肉 唔錯 但魯肉一般 煮得唔係好耐 有啲油膏未完全上色桂花烏龍不俗 係安全既選擇👍🏻
而家仲可以借寵物車同我一齊坐餐廳食都得👍🏻

輕盈下午茶套餐
牛肉麵+凍茉香綠茶 $57 包加一服務費

茉香綠茶可選擇少甜少冰 算是較輕盈既飲品

鹽酥雞扒魯肉飯+桂花烏龍 $64 包加一

桂花烏龍不俗 係安全既選擇👍🏻
$60 (Tea)