2018-06-19 1414 views
好姊妹出嫁,當然要搵個坐得舒服又好食嘅地方傾吓結婚嘅安排啦。但因為第二日大家都要返工,所以近近地去附近搵食,今日就去到天晉匯嘅漁之部屋,貪佢多嘢食又坐得舒服,可以慢慢傾。原來食物質素都好有驚喜,搞到準新娘唔小心食多咗,減肥計劃又要重新計劃喇。刺身三文魚、甜蝦仲有呑拿魚都係我地嘅最愛,新鮮度不錯,仲好有口感,嚟多兩三round都得呀。海膽手卷想食海膽,可以揀海膽筒,份量唔少,都好新鮮。最重要係飯唔多,食完都唔會過飽。日本甘薯串好甜加上焦香,真係好SWEET。串燒菠蘿係近期去放題店嘅必點項目,因為酸酸甜甜,夠晒醒胃。焗廣島蠔好嫩滑,好濃芝士味,大大隻,值得推介。而呢度嘅飲品同甜品選擇都唔少,好滿足。

刺身

海膽手卷

日本甘薯串
好甜加上焦香,真係好SWEET。

串燒菠蘿
係近期去放題店嘅必點項目,因為酸酸甜甜,夠晒醒胃。

焗廣島蠔
好嫩滑,好濃芝士味,大大隻,值得推介。

而呢度嘅飲品同甜品選擇都唔少,好滿足。
2018-06-08
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)