2024-07-28 1080 views
為左呢個mofusand主題而黎,當然不可以空手而回。留意下,佢經常聯承唔同主題。今次貓係朋友要求要黎。booking聲稱90mins,所以一入去,即睇有乜可以叫而有紀念品攞走嘅。翊住睇清楚或問清楚,乜嘢嘢飲或嘢食先有嘢送。不過本身都寫得好清晰嘅。茶飲89,明啦,為左隻杯。果茶,又係為左杯。都幾好,第二階段都有3款不雕選擇,有肉桂狗,布甸,同水怪 個盤,原來要自己洗,無新,佢會比個密實袋你攞走,不過我都去左洗手間洗洗先,感覺良好些。個餐得幾隻餃子一堆薯條,真係當自已比少少錢買個盤咁囉。個炸蝦我無食,不過一句到尾,百幾蚊個小食併盤,茶記質素。個吉列豬扒咖喱蛋包飯都係咁上下,不過不失。吉列豬扒當算脆口同唔油。而個卡邦尼幾好,可能我鍾意玉子蛋,佢甜左少少,但配個意粉cheese味都叫ok嘅。甜品方面,tramisu梳乎里班㦸蛋黃味過大,如蛋白苿重D好些,但質感尚算空氣感得黎夠soft。朱古力手工千層蛋糕,一個字“乾”,可以只叫個奶凍食會好D囉。似係MT個間嘅奶凍苿。朋友叫呢杯menu無嘅咖啡,幾有富士山feel。整個用餐一句,為左贈品而𠥔係唔錯嘅,嘢食不過不失,價錢係用黎贈品都覺得ok嘅。
茶飲89,明啦,為左隻杯。
熱山渣洛神花玫瑰花茶

熱山下水果茶

日式餃子小食拼盤

吉列炸蝦小食拼盤

吉列豬扒咖哩蛋包飯

卡邦尼

Tramisu梳乎里班㦸

朋友叫呢杯menu無嘅咖啡,幾有富士山feel。

日式餃子小食拼盤
卡邦尼