2024-11-11
云手工火鍋係一間專注做手工料既火鍋店餐廳走木系時尚風格,桌椅舒適,啲枱同位都好闊落 , 坐得好舒服火鍋醬料上碟都幾精緻,九宮格托盤俾客人自己選擇,有生蒜、炸蒜、芫荽、蔥粒、辣椒粒、芝麻醬、沙嗲醬、沙茶醬同秘製辣油✨火焰沙白蟹鍋店員先用白酒炒一炒啲蟹同沙白,之後會問清楚客人要唔要芫荽再落鑊炒,再加火爆香,最後加埋湯煲滾就得啦!點火個下真係幾震撼,蟹肉鮮甜同都幾多膏,沙白脹卜卜 , 味道鮮甜,湯底完全吸收了沙白和蟹的精華 , 淨係個湯底都好多野食,足料!✨美國安格斯牛肉上枱有乾冰冒煙嘅效果牛肉油花均勻,口感柔軟,食落牛味濃郁 , 質素好好✨西班牙黑毛豬肉黑毛豬都幾大塊,咬落唔鞋口,肉質細嫩,味道濃郁✨手打墨魚滑這款墨魚滑經過精心製作 , 新鮮的墨魚滑,口感細膩順滑✨雜菜拼盤拼盤有超甜粟米、蕃茄、生菜、娃娃菜、油麥菜等而且仲有我最愛既皇帝菜!✨台灣寬粉好大碟寬粉,寬粉索曬個火鍋湯底好入味好好食✨荔枝豚肉串/雞腎外面燒得香脆,入面荔枝肉甜絲絲,呢個配搭好好食✨阿波尾手羽先即叫即燒熱辣辣上枱 , 燒得皮脆肉嫩 , 惹味香口
云手工火鍋係一間專注做手工料既火鍋店
✨火焰沙白蟹鍋
✨美國安格斯牛肉
上枱有乾冰冒煙嘅效果
牛肉油花均勻,口感柔軟,
食落牛味濃郁 , 質素好好
✨西班牙黑毛豬肉
黑毛豬都幾大塊,咬落唔鞋口,肉質細嫩,味道濃郁
✨手打墨魚滑
這款墨魚滑經過精心製作 , 新鮮的墨魚滑,口感細膩順滑
✨雜菜拼盤
拼盤有超甜粟米、蕃茄、生菜、娃娃菜、油麥菜等
而且仲有我最愛既皇帝菜!
✨台灣寬粉
好大碟寬粉,寬粉索曬個火鍋湯底好入味好好食
✨荔枝豚肉串/雞腎
外面燒得香脆,入面荔枝肉甜絲絲,呢個配搭好好食
✨阿波尾手羽先
即叫即燒熱辣辣上枱 , 燒得皮脆肉嫩 , 惹味香口