2023-12-13 411 views
入到呢間餐廳,首先俾個熱情嘅招呼俾個大大個陣感覺好溫暖。叫咗幾樣推介嘅菜式,等我地一齊啖好味!👀 張枱上嚟咗個酥皮叉燒餅,啖啖肥美嘅叉燒包裹喺脆口嘅酥皮裏面,一咬落去真係又香又滑,爽口有攻韌🤤。跟住嘆返個蒜香炒蝦,蝦仁大隻彈牙,加埋香濃滑口嘅蒜泥,攞啲汁澆飯,簡直係妙不可言!🍤 海鮮鐘意者一定唔可以錯過。仲有個皮蛋豆腐,呢個組合嘅味道真係細膩得嚟又富層次,皮蛋嘅醇厚同豆腐嘅清新完美融合,係味蕾上嘅對話。最後,甜品就來個芒果布甸,芒果香甜而且新鮮,滿口滋味令人回味無窮。整體嚟講,呢一餐飯,真係得滾又過癮,每樣菜嘅賣相同味道都好有水準,值得一試再試!食得好開心,下次一定仲要嚟!🎉