2024-07-22 1296 views
平時去街市買餸已經見到你間冰室排哂隊😬今日見美食晏晝就入去試下🫢冰室裝修出冇懷舊嘅氣息🙌食物方面選擇好多種類😍好鍾意佢可以嗌半份或者一份😊就算人少少都可以食到幾款招牌食超厚蛋餐肉治入面既炒蛋厚度至少3層😜入口啖啖蛋香😊餐肉煎至香脆可口😬將麵包烘底脆脆地好好食😎大滿足火腿奄列係蛋皮中放滿火腿絲🥰包蛋仲保持到非常嫩滑😋酥炸鮮蝦雲吞係師傅每日新鮮包製而成🥰即點即炸點埋酸甜辣醬🥰熱辣辣幾好食😋薑蔥雲吞撈麵用左好多薑蔥拌碟😇雲吞皮薄錎多😋幼麵煮到剛好食落爽滑帶少少鹼水味😊我鍾意加入上湯一齊食😋豉油皇雞翼(4隻)熱度啱啱好唔會過鹹🙌滷水豆腐表面滷至好入味😬裡面豆香味濃🥰甜品嗌左脆爆華田西多士😊兩個人叫半分啱啱好🫢麵包入面搽咗花生醬🥜再將麵包沾上蛋汁炸起😍面頭加左粒粒脆脆華田😋口感豐富十足‼️懷舊雪糕紅豆冰🫘夏天飲真係爽😍紅豆煲至軟淋又不失口感🤪加埋雲呢拿雪糕真係Perfect match🤤脆脆阿華田係凍華田上面加咗一粒粒嘅阿華田脆脆😋飲落唔會勁甜🙌口感層次豐富感覺唔錯😬
食物方面選擇好多種類😍好鍾意佢可以嗌半份或者一份😊
就算人少少都可以食到幾款招牌食