2022-06-11
今日喺觀塘九啲嘢要做所以好早就要去搵一間餐廳食咗個lunch先呢度大廈有幾間餐廳見到4樓呢一間叫做樂舍嘅餐廳好似唔錯呢間餐廳嘅環境非常之舒服因為座位同座位之間嘅距離感好大坐得好舒服!而且裝修都係以啡色木係為主感覺係好溫和呢間餐廳佢係有食燒嘅套餐同埋一般嘅lunch set今日我唔想食燒鵝我想食lunch set所以就叫咗一個美國安格斯牛丼除咗一般嘅套餐之外客人仲可以加配一啲嘅小食其他嘅酒類飲品而且呢度做會有happy hour嘅session 一啲都唔貴喎下次可以過嚟試吓先午市套餐係會附送沙律同埋麵豉湯沙律配上一個清新嘅沙律醬令我開咗個胃麵豉湯就不過不失到呢一個主菜嚟啦份量嘅係比我想像中大牛肉嘅片數亦都比我想像中嘅多 飯中間仲有一個半生熟溫泉蛋超級正一篤穿佢用嚟撈飯簡直係一流呀牛肉嘅醃味非常之香濃而且一啲都唔會好暗 醬汁味又唔會話好重口味用嚟送飯簡直一流店員嘅態度亦都非常之好整體性價比都唔錯
除咗一般嘅套餐之外客人仲可以加配一啲嘅小食其他嘅酒類飲品
午市套餐係會附送沙律同埋麵豉湯