2019-10-17 113 views
上次試完蛋糕 對佢念念不忘所以又要再去買😆日本白桃 ($60)新出架!要即刻試下!好清新 上面仲有白桃果肉!但要記得唔好食完朱古力先食佢 如果唔係會無咩味😂-香濃開心果 ($65)好少見到蛋糕有開心果味 所以即刻試左 好好味呀😍本來以為蛋糕就係純戚風蛋糕 入面咩都無 但每個蛋糕入面都有唔同既cream 襯返個款蛋糕既口味!-雙重朱古力 ($54)上次食完覺得太好食 要再食過!好好香濃既朱古力味呀! 仲食到有D酒味 加埋上面D脆脆, 好正🥰 同屋企人係咁爭食D脆脆😂 係第一個清哂既蛋糕!-玫瑰紅桑梅荔枝 ($60)呢個係la familie 既推介 好香!! 😍好岩女仔afternoon tea食既野 haha 男仔就未必岩喇🥺但平時D玫瑰蛋糕都好少做得咁香!
上次試完蛋糕 對佢念念不忘所以又要再去買😆

日本白桃 ($60)
香濃開心果 ($65)
雙重朱古力 ($54)
玫瑰紅桑梅荔枝 ($60)
但平時D玫瑰蛋糕都好少做得咁香!