2011-10-23 4 views
之前一直都幫襯過這間北海道牧場很多次了,我通常在晚上去,總會有位坐,可以很悠閒地慢慢享受,食品又很不錯,又可以上wifi.我和朋友一貫點了北海道套餐:兩個人都要义燒日本湯通粉,我之前很喜歡佢哋的雞湯夠濃,今次淡咗又唔熱,义燒仍然ok, 最敗筆係佢哋啲通粉,唔知係咪換咗另一隻通粉定係浸到淋晒,隻通粉又淋又粉,真係可以用難食來形容。朋友要了窩夫,火腿抄蛋,窩夫麻麻,似整定擺翻入微波爐叮熱貨式,火腿普通,抄蛋滑滑算不錯。我要了鮮油多(加錢),火腿反蛋,鮮油多攞到出來巳不熱,鮮牛油兩大件厚厚的,還可以。反蛋有蛋味煮得剛好。凍華田仍然落得夠多粉,幾好。 下次再來就不轉通粉了。
之前一直都幫襯過這間北海道牧場很多次了,
我和朋友一貫點了北海道套餐:
凍華田仍然落得夠多粉,幾好。

下次再來就不轉通粉了。

2011-10-21