2008-04-13 22 views
尋日同女朋友行街,諗唔到想食咩,又唔想食咁貴,所以就去左明將.之前都有去過呢間野,知道好多人等.今次都唔叫做等左好耐,八點九去到,差唔多十點入去,不過入去之前講明左話十點半要last order同埋單,都無咩問題.坐位方面係好迫,出入都有困難,不過都預左= =\"一埋位就即係叫野寫,叫左十碟唔同既壽司,有三文魚,蟹子,中華沙律等等.等左五至六分鐘之後落第二張單,落左兩碟..話要多春魚,佢\話九點後無晒,咁我就諗下仲有咩可以叫,點知我都未講佢\就走左....都算...之後黎左兩碟壽司,食食下又黎多8碟,點知8碟入面有2種4碟一模一樣既,有8件中華沙律同埋海\"節\",咁咪即刻同佢\講無咁多,咁佢\就拎走左.之後又叫多次佢\落單,落到第二碟既時候佢\又話無,之後佢\就走左,我望住佢\行出門口,同d客吹水,有講有笑,(個d好似佢\朋友黎)仲要好耐都唔番黎...唉..咁既態度點做生意?之後又黎多兩碟壽司,等到十點半都係得4碟黎左.佢\就話要收錢,咁我梗係話唔俾,佢\又話會幫我地落單,會追番本身寫左野.唉..之後一陣過左黎12碟,味道一般,比埋錢佢\.但係真係好唔滿意佢\既態度!!仲要42蚊加一
之後又黎多兩碟壽司,等到十點半都係得4碟黎左.佢\就話要收錢,咁我梗係話唔俾,佢\又話會幫我地落單,會追番本身寫左野.唉..之後一陣過左黎12碟,味道一般,比埋錢佢\.但係真係好唔滿意佢\既態度!!仲要42蚊加一服務費..真係好唔想俾..
食完之後即刻走左,女友話以後都唔會再去@@\"
講真,如果大家唔計較環境同埋等既時間既話可以試試..態度唔會好得去邊,剩係得個價錢平一樣既可取
賣相麻麻..
半個鐘黎四碟...><