雖然暴政官商勾結打壓下,掃街小食文化近乎蘯然無存,基本本上全部都需要轉型進駐商場內建立,旺角中心就係一個攪得幾好既掃街立食檔了,難能可貴係有好多都係良心店舖,更加值得入去幫襯!係旺角地鐵站一出就可以上到去,迫就迫啲,但我又幾鍾意呢種氣氛,慧食貓第一間店係嚮葵涌廣場果邊,果時我已經成日食,黎到MK之後方便左就更加成日食,基本上七款入面除左個人口味冇試過咸牛肉,其他都入過肚,每一個都值得比錢食下,因為真心好好味,呢次因為轉頭去食晚餐既關係,同女友Share一個食火腿雞蛋肉鬆手抓餅$26餅底鬆化又少少脆身香口,微燶更加襯托佢味道,而油量又唔會太多,涵料充足,肉鬆配合蛋同火腿可謂配搭得當,每一啖咬完都想即刻咬第二啖,如是者好快就食左成個,份量唔細又唔太多,可以比你再試下掃街其他野,順帶一提,手抓餅入面既醬都係非常之惹味

火腿雞蛋肉鬆手抓餅$26
火腿雞蛋肉鬆手抓餅
2023-02-25
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
火腿雞蛋肉鬆手抓餅