2019-05-11 862 views
呢間小店, 真係食完又會不停再食, 佢嘅用心製作 ,服務態度, 清潔程度 ,全部都係令人十分滿意嘅, 然而 佢呢一間只係一間小店小本經營嘅一間食店。今日我又係下午茶時段嚟食午飯 ,佢呢個時段食午飯真係好抵,因為佢飲品唔使加錢, 仲要係特飲,我次次呢都係叫凍檸多。平時我都係食雞肶飯, 或者雞肶炒公仔面,但我今日試一試佢個雞肶麵, 一上碗麵上黎就知正, 碗麵真係用心煮,唔係搵啲熱水淥林佢。 而個雞肶真係唔洗講野, 冰糖雞肶,次次黎都係入味非常, 嫩滑無比, 暫未搵到另一間代春片替佢!仲有杯野飲無影到, 又係好味!! 誠意推介!

仲有杯野飲無影到, 又係好味!! 誠意推介!

• 冰糖豉油王雞肶