2022-12-23 768 views
久仰大名聽聞已久,被稱為全香港最好味嘅沙嗲牛肉公仔麵,今日專程拜訪,可能期望過大,有D失望⋯沙嗲牛肉公仔麵,配兩餸我叫咗紅脹再加煎蛋,另外有-杯飲品$50,叫咗熱檸檬茶,茶底唔錯檸檬仲有5-6片,可以✌🏻紅脹大大舊-D都唔孤寒,不過我會比較喜歡-片片因為會脆口D,哈哈⋯ 雞蛋係太陽蛋煎得好靚仔!牛肉其實有小小硬,不過D沙嗲醬真係冇得輸,配合大光麵,-個字「正」呀✌🏻另外叫多-個酸辣豬扒米線$47,之前有KOL講有驚喜,點知個驚喜係「冇驚喜」😣😣😣 坦白講我情願食譚仔好過佢啦,真係唔係我杯茶⋯後記:出咗門口5-10分鐘,發現勁口渴,應該回𧯯指數係0啦⋯⋯
後記:出咗門口5-10分鐘,發現勁口渴,應該回𧯯指數係0啦⋯⋯ [流汗][流汗][流汗]